Зареждане

Дейна Уайт: Хабиб е готов да се завърне, но има условие

Дейна Уайт: Хабиб е готов да се завърне, но има условие
Публикувано на: Януари 18, 2021 в 07:00 ч
Дейна Уайт сподели, че Хабиб Нурмагомедов е готов да се завърне в UFC. Преди няколко дни двамата се срещнаха в Абу Даби и зад затворени врати обсъждаха бъдещето на непобедения шампион. Президента на UFC разкри, че Хабиб Нурмагомедов ще гледа UFC 257 този уикенд и от представянето на бойците зависи неговото завръщане. "The Eagle" иска да види нещо специално от Макгрегър, Поарие, Чандлър и Хукър.

Нурмагомедов иска да му покажат зрелище, което да го мотивира, за да се бие с този, който се представи най-добре. В края на миналата година шампиона от Дагестан обяви, че се оттегля от ММА, след като защити титлата си с победа над Джъстин Гейджи.

Хабиб каза, че обещал на майка си да спре и няма как да наруши обещанието и мъжката си дума. В последните месеци той не спря да говори, че няма да се връща, но явно се е обърнал на 180 градуса.


Ето какво сподели Уайт след тяхната среща:

Хабиб ми каза, че е постигнал всичко, което си е поставил като цел. Той смята, че Чарлз Оливейра се е справил много добре срещу Тони Фъргюсън. Този уикенд имаме две битки в лека категория между Макгрегър - Поарие и Чандлър - Хукър. Нурмагомедов ми каза, че ще гледа тези битки. 

Той сподели, че никога няма да задържа развитието в категорията. Хабиб иска да види нещо специално в тези две битки, което да го накара да се завърне. Имаме две битки в лека категория и ако се случи нещо специално, тогава Хабиб ще се бие с този, който го е направил. Хабиб е най-добрият в момента. 

Най-доброто му представяне беше това срещу Гейджи. Той имаше нужда от повече време, за да си почине. Ако момчетата този уикенд направят това, което смятам, че ще направят, тогава Хабиб може да се бие с тях. 

В крайна сметка явно Хабиб Нурмагомедов е готов да наруши обещанието към майка си и да се завърне.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес