Зареждане

Дейна Уайт: Феновете откачат по битката между Хабиб и Тони

Дейна Уайт: Феновете откачат по битката между Хабиб и Тони
Публикувано на: Януари 7, 2020 в 17:00 ч
Дейна Уайт се закани, че никога повече няма да организира битка между Хабиб Нурмагомедов и Тони Фъргюсън, но въпреки това битката между тях е факт. Президента на UFC беше бесен, че срещата между двамата пропадна цели 4 поредни пъти. Сега обаче организацията се надява, че двамата ще са здрави и най-накрая ще се види кой е най-добрия в категорията.

Хабиб и Тони ще се бият в главната битка на UFC 249 през април в Бруклин и битката им ще е епична. Никога в историята на UFC не сме виждали среща между двамата бойци в серии от по 12 поредни победи, но сега ще видим. Дейна реши да поговори за битката и сподели, че тя е много важна и голяма, а всички полудяват по нея:


Ето ни отново и ние го направихме за 5-ти пореден път. Тони Фъргюсън продължи да прави това, което прави и няма как да му откажеш битката. Тони заслужава битка с Хабиб Нурмагомедов. Надяваме се, че този път ще се случи. Можем да разберем важността и големината на тази битка чрез феновете. 

Всички откачат по битката между Хабиб и Тони. Феновете искат да гледат битката и тя е голяма. Това е голяма и много важна среща. Много хора си мислят, че Тони може да победи Хабиб и ще разберем дали това е така през април. 








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес