Зареждане

Дейна Уайт: Джоунс се завръща срещу Нгану или Миочич

Дейна Уайт: Джоунс се завръща срещу Нгану или Миочич
Публикувано на: Юни 30, 2022 в 02:00 ч
Президентът на UFC Дейна Уайт разкри, че звездата на организацията и бивш шампион в полутежка категория (до 93 кг), американецът Джон Джоунс е близо до дебют в тежка категория. Вече 2 години живата легенда не спира да тренира за дебют в горната дивизия. 

"Bones" вече е готов да се бие, но всичко зависи от неговите съперници. Уайт сподели, че варианти са Франсис Нгану и Стипе Миочич. Нгану се възстановява след операция в коляното и планира завръщане в края на годината.

Миочич от своя страна няма контузии, но и няма яснота около завръщането му. В последно време се говори, че ще има временна титла в тежка категория. За нея щели да се бият Стипе и Джон, но това си остават слухове.

Дейна е категоричен, че Джоунс е готов и скоро ще се завърне.

„Джон Джоунс е готов да се завърне. Чакаме да стане известен противникът. Ще бъде или Франсис Нгану, всичко ще зависи от неговото коляно, или ще бъде Стипе Миочич. 

Ще бъде интересно, защото наистина вярвам във въздействието на дългото отсъствие от клетката. Но въпреки всички негативни неща, които можете да кажете за Джон Джоунс и личния му живот, той е най-добрият. 

Той без съмнение е най-добрият в историята", каза Уайт за YouTube канала The Jim Rome Show. 

Ще успее ли Джоунс да постигне успехи в тежка категория ?


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес