Зареждане

Дейна Уайт: Джон Джоунс е най-великият в историята

Дейна Уайт: Джон Джоунс е най-великият в историята
Публикувано на: Март 2, 2024 в 02:00 ч
Дейна Уайт вярва, че Джон Джоунс е най-добрият ММА боец в историята.

Той също така смята, че постиженията му не могат да се сравняват с това, което направи Хабиб Нурмагомедов в клетката. Дискусиите за това кой е най-добрият ММА боец в историята продължават от години. Дейна Уайт не крие, че има свой фаворит. Като гост на програмата "Games With Names", Уайт говори за Хабиб и Джоунс.

Ето какво каза главата на UFC:

"Най-добрият боец в историята е Джон Джоунс. Джон е непобеден. Хабиб Нурмагомедов също беше непобеден, но бих искал да видя повече от битките му. Джоунс е тук завинаги, той победи всички в полутежка категория. Сега спечели и титлата в тежка категория след тригодишна пауза. 

Али никога не изглеждаше по същия начин, след като си взе почивка от състезанията. Джоунс се върна в клетката и накара Сирил Ган да изглежда така, сякаш това беше първата му битка в кариерата. Джоунс е най-великият боец на всички времена.", каза Уайт.

Джон Джоунс е бивш шампион и доминатор в полутежка категория. Той има 29 битки зад гърба си, 27 от които завършиха с победи. Джон спечели шампионския пояс в полутежка категория през 2011 година и защити титлата 13 пъти. Преди 1 година Джоунс дебютира в тежка категория и спечели титлата с победа над Сирил Ган.

Джоунс ли е най-велик ?
Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес