Зареждане

Дейна Уайт: Джейк Пол е глупав измамник на стероиди

Дейна Уайт: Джейк Пол е глупав измамник на стероиди
Публикувано на: Януари 3, 2022 в 02:00 ч
Президентът на UFC Дейна Уайт отговори яростно на предизвикателството от страна на Джейк Пол. В последно време двамата се хапят доста здраво и явно враждата им скоро няма да приключи.

Само преди два дни Пол предложи на Дейна Уайт сделка, за която Уайт не обели и дума в своя отговор към звездата от YouTube. Пол предложи на Дейна да увеличи заплатите на бойците си, да делят 50 на 50 приходите с бойците и да плащат дългосрочни здравни грижи на всички UFC бойци.

Вижте още - Джейк Пол влиза в UFC за бой с Масвидал, но има условия

Ако Уайт изпълни това, то Пол ще се оттегли от бокса и ще дава проби на USADA. Пол също така ще подпише с UFC за 1 битка и ще премери сили с Хорхе Масвидал по правилата на ММА.

Явно Дейна няма да приеме тези условия и в своя акаунт отговори на Пол със следното:

Джейк Пол, така и не отговори на моето предизвикателство. Публично заяви, че използвам кокаин. Аз не съм на кокаин. Казах ти, че може да се тествам за кокаин по всяко време в следващите 10 години. Вярвам, че си измамник и ползваш стероиди. Искам да се тестваш за забранени вещества в следващите 2 години. 

Никой не вярва, че ти си този, който написа нещата в профила ти. Това е така, защото си прекалено глупав. Ако някога сте гледали някоя от битките му и видите човекът, който стои в средата с кривия нос и голямата брадавица на лицето, очевидно това е неговият мениджър. Този човек беше мой счетоводител. 

Той вече не работи за мен и мисля, че е отрепка. Ако смятате, че двамата може да се отнасяте към бойците по-добре от нас, тогава влезте в играта. Започнете свой собствен бизнес, това е лесно. Може да го направите с твоя мениджър. Не може да продавате платени гледания. 

Предизвикваш Масвидал, защото е суперзвезда и продава платени гледания. По същата причина предизвикваш Нейт Диас, Конър Макгрегър, Майк Тайсън, всички тези момчета са суперзвезди, а ти не си такъв. Не можеш да продаваш платени гледания. Аз не употребявам кокаин. Ползваш ли стероиди ? Нека направим това, Джейк.

Колко далеч ще стигнат Дейна и Пол ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес