Зареждане

Дейна Уайт: Боря се здраво, за да отменя загубата на Джон Джоунс

Дейна Уайт: Боря се здраво, за да отменя загубата на Джон Джоунс
Публикувано на: Януари 14, 2021 в 16:06 ч
Дейна Уайт се бори със зъби и нокти с атлетическата комисия на Невада, за да отменят единствената загуба на легендата Джон Джоунс. Президента на UFC разкри, че не е спрял да се бори, но въпреки това нещата не изглеждат добре. Джоунс загуби за първи път в кариерата си през 2009 година, след като доминираше над Мат Хамил, но му вкара непозволени удари с лакти.

Рефера дисквалифицира Джоунс, който към днешна дата е с рекорд 26-1-1 в ММА и се готви за дебют в тежка категория. Уайт ще продължи да се бори с комисията, но е малко вероятно да постигне успех. Ето какво сподели Дейна пред ESPN за единствената загуба на бившия шампион в полутежка категория:

Джон Джоунс никога не е губил битка. Опитахме се да отменим единствената му загуба на хартия. Това се случи по време, когато нещата в комисията на Невада не бяха добри. Това беше най-слабата комисия в историята на Невада. Рефера, който отсъждаше в битката, дори не трябваше да бъде в клетката. 

Той дисквалифицира Джоунс, което не трябваше да се случва. Надяваме се, че ще оправим нещата. Здраво съм се борил, за да отменим тази негова загуба, което е почти невъзможно за постигане. Лудост е, че не успяваме да го направим. 

По това време атлетическата комисия на Невада беше най-слабата, човекът, който я управляваше, беше слаб, хората, които участваха, бяха слаби. По онова време всички бяха слаби. Би трябвало да погледнат назад и да оправят нещата. 

За сега не е добре, но аз се трудих здраво, за да отменя загубата. Но, въпреки това нещата не изглеждат добре. 

Ще успее ли Дейна Уайт ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес