Зареждане

Дейна Уайт: Ако сте много умни, тогава вие плащайте на бойците

Дейна Уайт: Ако сте много умни, тогава вие плащайте на бойците
Публикувано на: Септември 10, 2021 в 04:00 ч
Дейна Уайт има предложение към всички хора, които го критикуват за ниските заплати в UFC. Президента на най-голямата ММА организация призова всички разбирачи да се състезават с него и да дават повече парите на техните бойци.

В последните години често виждаме бойци и медии да говорят за малките заплати в UFC. Всички обвиняват Дейна, защото той тънел в лукс, а бойците мизерстват и често правят призиви за финансова помощ в социалните мрежи.

Уайт твърди, че вкарват много пари в развитието на спорта, а това е нещо, което в бокса не правели. Той не иска да спори с тези, които го критикуват, защото били хора неразбиращи от бизнес.

Ето какво е мнението на Дейна по темата с ниското заплащане в UFC:

В бойната игра всеки иска да получава повече пари. Това никога няма да спре. В края на краищата ние водим бизнес. Има си причина да сме толкова успешни. Знаете ли колко пари вкарваме в развитието на спорта ?

 Това е нещо, което в бокса така и не го направиха. Това е едно от милионите неща, които са прецакани в бокса. Когато ръководиш даден бизнес, тогава трябва да знаеш кой си ти. 

Кой си ти и какво си направил за хората. Тези неща останалите не ги знаят. За мен това е без значение. Това е причината да не се защитавам когато говорят за заплащането на бойците. 

Тези хора си нямат понятие от това, за което говорят. Ако си имаш понятие и смяташ себе си за умен, тогава се конкурирай с мен. Плащай на бойците повече от мен и направи свой бизнес. Виж как стават нещата. 

Прав ли е Дейна Уайт ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес