Зареждане

Детайли около ареста на Nick Diaz - наркотици, душене и побой

Детайли около ареста на Nick Diaz - наркотици, душене и побой
Публикувано на: Юни 6, 2018 в 09:14 ч

Миналата седмица Nick Diaz беше арестуван в Лас Вегас след като от полицията разбрали, че бил замесен в домашно насилие.

Според репорта, инцидентът започнал след като жертвата се сдърпала с Diaz - когото приятелката му описва като непостоянен, заради сексуалните му взаимоотношения с една от приятелките ѝ. Тя признава, че му хвърлила чаша вода в лицето, след което Diaz я хванал за главата, започнал да я души и я ударил в земята.

При пристигането на полицията, жертвата видимо изпитвала болка и не можела да ходи без чужда помощ. След като била откарана в болница, било установено, че има счупване на тазобедрената кост, множество синини по краката, както и белези по главата и врата.

Някои от по-сериозните ѝ травми били причинени при опита на Diaz да я хвърли в басейна - с надеждата да се отърве от него, тя се удря в ръба. Тя споделя, че употребата на кокаин била причината за поведението на Diaz.

От UFC излязоха със становище - въпреки че не подкрепят домашното насилие, всеки боец има право да бъде съден адекватно, като ще бъде проведено и независимо разследване.

Diaz бил доста агресивен и по време на ареста, но няколко дена по-късно бил освободен.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес