Зареждане

Деметриус Джонсън: Скоро никой няма да победи Джон Джоунс

Деметриус Джонсън: Скоро никой няма да победи Джон Джоунс
Публикувано на: Април 6, 2021 в 00:00 ч
Легендата Деметриус Джонсън смята, че скоро никой няма да може да победи Джон Джоунс. Бившия боец на UFC, който сега се бие под банера на ONE в Азия твърди, че вероятно "Bones" е най-велик в историята на спорта.

Мнозина са на мнение, че Джонсън е сред най-великите и ако погледнем неговата статистика, тогава трудно може да оспорим тези твърдения. "Mighty Mouse" дълго време властваше в категория муха на UFC и записа доста рекорди.

След няколко дни той ще има шанс да стане шампион и в ONE, но трябва да победи Адриано Мораеш. В интервю за TMZ Джонсън реши да поговори за Джон Джоунс и разкри следното:

Мисля, че Джон Джоунс е един от най-великите за всички времена. Вероятно е най-добър в историята. Всеки път, в който го гледам в клетката изглежда така, сякаш си играе със своите опоненти. Той е много динамичен в полутежка категория. 

Джоунс ще бъде такъв и в тежка категория, докато притежава скорост. Не виждам как той ще загуби своята скорост. Не виждам как някой ще успее скоро да го победи. Той е надарен с височина и също така е много интелигентен. 

Кой ще победи Джоунс ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес