Зареждане

Demetrious Johnson: Няма да подвивам коляно пред Henry Cejudo

Demetrious Johnson: Няма да подвивам коляно пред Henry Cejudo
Публикувано на: Август 13, 2019 в 09:12 ч
Бившият властелин в категория муха на UFC, Demetrious Johnson няма да подвива коляно пред двойният шампион на организацията Henry Cejudo. Двамата бойци проведоха две битки, като "Mighty Mouse" е единственият, който успява да нокаутира "Tripe C". Това се случи на UFC 197 преди 3 години. Миналата година двамата отново споделиха клетката и проведиха оспорнава битка, която беше спечелена с раздвоено решение от Cejudo.

DJ вече не е в UFC, а в ONE Championship, където е на финал на турнир в категория муха и може да спечели титлата в Азия. Cejudo от своя страна стана двоен шампион и сега настоява всички да му падат на колене. Johnson обаче няма да е сред тези, които ще се покланят на новия двоен шампион:


Харесва ми това, което "Triple C" прави и няма как да го мразиш. Той направи нещо, което до момента никой не е правил. Cejudo си прави нещата и трябва да му отдадем нужното уважение. Аз обаче няма да подвивам нищо пред него. В края на краищата той ще каже, че трябва да го направя и няма проблем. 

Победи ли ме ? Да, победи ме. Аз обаче продължих напред и това е минало. Аз не живея в миналото, а продължавам напред, изграждам наследството си и правя страхотни неща за моята кариера. Нямам проблем с това, че ще казва да му подвиваме коляно, но аз няма да го правя. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес