Зареждане

Demetrious Johnson: McGregor може да спаси категория муха

Demetrious Johnson: McGregor може да спаси категория муха
Публикувано на: Декември 1, 2018 в 00:01 ч
Веднага след напускането на легендата в категория муха Demetrious Johnson, UFC започнаха работа по закриването на категорията. Тогава Conor McGregor обвини за всичко основателя на ONE, Chatri и го подкани да приеме всички бойци, които губят работата си заради него. DJ обаче не мисли като McGregor и според него ирландеца може да спаси категорията, ако пожелае:


Не знам каква е логиката за думите на McGregor, който обвини за всичко Chatri. В тази ситуация Chatri не дълги нищо на никого. Ако Conor се притеснява от това, че бойците в тази категория губят работата си, то вярвам, че той има силата да оправи нещата. Не мисля, че е трудно да отиде при Dana и да му каже, че момчетата в тази категория са страхотни и не трябва да я закрива. Двамата могат да седнат, да поговорят и всичко да се оправи. 


Това не е първия път в който се говори за закриването на категорията, защото преди 2 години отново темата беше на дневен ред. Искаха да закрият категорията, когато аз бях шампион и нямаше какво да направя. UFC искаха да закрият категорията, когато печелех срещите си с нокаут и събмишъни, а не си решения. Мисля, че в тази ситуация н Conor не му пука и само се преструва. Така мисля аз.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес