Зареждане

Деметриъс Джонсън защити братята Джейк и Логан Пол

Деметриъс Джонсън защити братята Джейк и Логан Пол
Публикувано на: Юли 3, 2021 в 10:00 ч
ММА легендата Деметриъс Джонсън няма проблем с това, че братята Логан и Джейк Пол влязоха в бойните спортове. Много бойци смятат, че ютубърите са срам за спорта и нямат никакво място в него.

"Mighty Mouse" обаче е на друго мнение и твърди, че братята Пол тренират по-здравo от доста професионалисти. За кратко време Джейк и Логан Пол станаха големи звезди в бокса. Логан направи показно с Флойд Мейуедър, а Джейк има 3 победи и нокаутира Бен Аскрен.

Джейк си уреди нов двубой и в края на август ще се бие с Тайрън Уудли. В интервю за MMA Junkie Джонсън каза следното за ютубърите, които станаха боксьори:

Когато имаш милиони не работиш от 9 до 5, имаш достъп до добри треньори, най-добрите добавки, тренираш по 8 седмици, тогава ще станеш нещо. Хората си мислят, че Логан и Джейк Пол играят по цял ден на игри и стават от дивана, но това не е така.

Тези момчета тренират като професионални атлети. Дваматa тренират по-здраво от професионалисти, които се бият от 5-10 години. Подкрепям хората от Ютюб и Тикток, защото в крайна сметка всичко опира около това да правиш пари. 

Хората се оплакват, че Джейк и Логан изкарват повече пари от много бойци, които никога не са виждали такива заплати. Тези хора обаче имат много голям брой последователи. Истината е, че твоята марка и последователите ти са нещото, което продава. Научих това преди време и до днес си остава по този начин.

Съгласни ли сте ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес