Зареждане

Дъстин Порие: Преди да се оттегля ще се бия с Нейт Диас

Дъстин Порие: Преди да се оттегля ще се бия с Нейт Диас
Публикувано на: Март 2, 2021 в 00:00 ч
Бившият временен шампион в лека категория Дъстин Порие все още иска да се бие с Нейт Диас. Преди няколко години трябваше да ги видим в Медисън Скуеър Гардън, но срещата пропадна. Нейт не беше доволен от UFC и не спираше да твърди, че няма да се бие.

Това принудило UFC да предлагат нови съперници на Порие, който бил с контузия и решил да се откаже. Към днешна дата Дъстин стана още по-известен, след като успя да нокаутира Конър Макгрегър в края на януари в Абу Даби.

Дейна Уайт им готви трета битка тази година, а Порие е категоричен, че ще има бой и срещу Нейт Диас. "The Diamond" е в серия от 2 поредни победи и губи само от Хабиб Нурмагомедов в последните си 9 битки. Ето какво каза Порие за Нейт Диас:

Мисля, че преди да се оттегля от ММА ще се кача в полусредна категория. Ще се кача в горната категория и ще се бия с Нейт Диас. Със сигурност ще го направя. Мисля, че това е интересна битка. Искам да се бием, защото в миналото срещата ни пропадна. 

Трябваше да се бием в Медисън Скуеър Гардън, но боя пропадна и остана впечатление, че е заради мен. Диас говори, че аз се оттеглих и така стана. Имах проблем с бедрото, но въпреки това щях да се бия. 

Щях да тренирам контузен и да се бия, но от UFC започнаха да ми предлагат нови опоненти. Нейт играеше игри с UFC и те ми предложиха нови съперници. Тогава им казах, че ще се подложа на лечение заради бедрото.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес