Зареждане

Дъстин Порие: Оливейра заслужава шанс за пояса, а не Чандлър

Дъстин Порие: Оливейра заслужава шанс за пояса, а не Чандлър
Публикувано на: Януари 25, 2021 в 00:00 ч
Бившият временен шампион в лека категория Дъстин Порие не е съгласен с Дейна Уайт. Миналия уикенд в Абу Даби Порие нокаутира Конър Макгрегър, а след това Уайт сподели, че Порие ще се бие за титлата с Майкъл Чандлър.

Това не е битка, която вълнува Порие и той смята, че Чандлър все още не се е доказал. Майкъл успя да нокаутира Дан Хукър, а миналата година и Порие го победи.

"The Diamond" призна, че Чарлз Оливейра, който е в дълга серия от победи заслужава да получи шанс за златото. Не е ясно какво ще се случи с пояса в лека категория, но едно е ясно и това е, че Порие не иска да се бие за титлата с новак.

Дъстин навлезе в серия от 2 поредни победи и губи само от Хабиб Нурмагомедов в последните си 9 битки за UFC. Ето какво сподели Порие за Чандлър и титлата:

Респект за Чандлър, който записа страхотна победа. Не ме интересува битка за титлата с него. Аз имам 27 или 28 битки в UFC. Как получаваш шанс за титлата след победа над боец, който аз победих ? Аз се бих с най-коравите бойци, за да стигна до златото. Чандлър трябва да се бие с Чарлз Оливейра. 

На този етап не ме интересува Чандлър. Майкъл е добър, но не мисля, че заслужава шанс. Аз загубих от Хабиб, а след това се бих с Хукър и победих. Сега нокаутирах Макгрегър, а Хабиб не иска да се бие. Аз съм шампион. 

Респект за Чандлър, но няма да се бия с някакъв си новак. Не ме вълнува такава битка. Следя Оливейра от 10 години и той се е бил с най-добрите в 2 категории. Мисля, че той заслужава шанс. Чарлз се е доказал. Уважавам го. Чандлър има още работа за вършене.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес