Зареждане

Дъстин Порие обяснява защо Джейк Пол бие Нейт Диас

Дъстин Порие обяснява защо Джейк Пол бие Нейт Диас
Публикувано на: Май 30, 2023 в 01:00 ч
Дъстин Порие и Нейт Диас имат доста богата история.

Двамата дългогодишни ММА ветерани се гласяха за битка помежду си, но за съжаление това не се случи. Порие и Диас трябваше да се бият през 2018 година на UFC 230, но битката беше отменена заради контузия на Порие. Между двамата често имаше искри в социалните мрежи.

Нейт вече не е част от UFC, след като в края на 2022 година напусна, за да търси нови хоризонти. Диас вече е готов да направи първото си участие след UFC в боксов мач с големи пари срещу Джейк Пол. Тази битка е планирана за 5 август в Далас.

"The Diamond" е щастлив да види успеха на Диас, но смята, че Пол ще го бие.

„Разбира се, винаги съм искал да се бия с него. Вижте, искам всички да получават заплащане и да успеят. Дали е в тази организация или в онази, не ме интересува. Ние залагаме всичко на карта. 

Така че се надявам да е получил каквото е търсил. Надявам се всичко да се получи. Надявам се да му бъде платено.

Човече, Джейк е по-млад, по-голям и по-бърз. Битката не е лесна. Нейт е ветеран с правилен опит, а Джейк е нов човек, който има пари и удобствата да се обгради с най-добрите хора. Той може да се посвети на битките. 

Пол е по-млад и експлозивен. Мисля, че боксът на Диас е добър за ММА, но боксът е съвсем различно нещо. Това е съвсем различно нещо.,” каза Порие в The MMA Hour.

Каква е вашата прогноза за битката на Пол и Диас ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес