Зареждане

Дъстин Порие: Не виждам причина да се бия

Дъстин Порие: Не виждам причина да се бия
Публикувано на: Юни 14, 2024 в 02:00 ч
След последната си загуба Дъстин Порие призна, че може би е провел последната битка в кариерата си.

Днес американецът все още не е решил дали иска да се върне в клетката, но не затваря вратата. На 1 юни, по време на UFC 302, Дъстин Порие се би за колана в лека категория срещу Ислам Махачев и загуби. Преди битката Порие открито говори за факта, че това може да е не само последният му шанс да спечели титлата, но може да е и последната битка в кариерата му.

В интервю в клетка веднага след двубоя той поддържа тези думи, но не даде ясен отговор. По време на The MMA Hour с Ариел Хелуани "Тhe Diamond" каза:

"Всяка битка може да е последната ми. Чувствах се по същия начин през последните няколко години. Сега, когато мина известно време от последния двубой, все още не знам какво ще правя. Живея ден за ден, търсейки спокойствието и себе си. Не знам какво да правя по-нататък. 

Не мога да кажа, че никога повече няма да се бия, но засега не виждам причина да го правя. Не знам защо трябва да се бия ? Защо да влизам в битка ? Обичам MMA, но имах своя дял от преживяванията през годините. Трябва да имам причина. Може би след време ще има такава причина, но не знам.", каза Порие.

Дъстин определено има какво още да даде на играта. Вие как мислите ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес