Зареждане

Дъстин Порие е много уплашен от Чарлз Оливейра

Дъстин Порие е много уплашен от Чарлз Оливейра
Публикувано на: Декември 10, 2021 в 02:00 ч
Шампионът на UFC в лека категория Чарлз Оливейра знае, че най-добрият му път към победата срещу Дъстин Порие може да дойде на земята. Този уикенд двамата оглавяват UFC 269, което ще се проведе в Лас Вегас. Оливейра спечели титлата преди няколко месеца с победа над Майкъл Чандлър. 

В първия рунд Чарлз имаше доста проблеми и беше близо до загубата. Той обаче успя да се съвземе и спечели с нокаут във втория рунд. Оливейра и Порие са много опитни ветерани и е много трудно човек да даде прогноза за битката им. 

Дъстин е фаворит в срещата, но Оливейра е рекордьор по победи с приключване в UFC и е в серия от 9 поредни победи. Диего Лима, който е треньор на бразилеца реши да коментира боя и сподели, че Порие е много уплашен. Ето какво още каза Лима:

Имаме боец, който много се страхува от играта на Чарлз Оливейра на земята. Моето мнение е, че Дъстин Порие не иска битката да стига до земята. 

Хората, които познават играта на Оливейра и Порие, знаят, че Дъстин трябва да задържи битката в стойка. Такава е реалността. Едно нещо е сигурно и то е, че битката няма да стигне до съдийското решение.

Кой ще си тръгне със златото от Лас Вегас ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес