Зареждане

Дъстин Порие: Бях близо до нов нокаут над Конър Макгрегър

Дъстин Порие: Бях близо до нов нокаут над Конър Макгрегър
Публикувано на: Юли 24, 2021 в 02:00 ч
Дъстин Порие вярва, че е бил много близо до нова победа с нокаут над Конър Макгрегър. Двамата се биха по-рано този месец и Порие успя да доминира в срещата им. За съжаление в края на първия рунд Конър си счупи крака и загуби с технически нокаут, след като лекарите прекратиха битката.

Конър заля с обиди Порие и обяви, че иска незабавен реванш, а Дейна Уайт изяви готовност да му го даде. Това обаче ще се случи най-рано през лятото на следващата година, след като Конър се възстанови от контузията.

"The Notorious" коментира битката и сподели, че Порие не е успял да направи нищо. Конър вярва, че всичко щяло да се види във втория рунд, но такъв нямаше. Друга е историята на Дъстин, който смята, че е бил много близо до това да нокаутира Макгрегър.

Ето какво сподели Порие в интервю за Теди Атлас:

Двамата си разменихме удари едновременно. Аз успях да избегна неговия, но моя го удари доста добре. Сега знам. Видях същия поглед, който видях в Абу Даби, когато го нараних в краката. Макгрегър прави определен израз и реакцията му е по определен начин, когато е наранен и сега го видях два пъти.

Трудно е да се обясни, но знам и видях точно това, което видях в Абу Даби, когато го нараних. И така, Конър беше наранен. Преди граплинга и битката на зема, Конър беше наранен в стойка. Мисля, че щях да го нокаутирам, ако не беше потърсил клинча. 

Видях същия поглед в очите му и знаех, че съм на един-два удара от това да го просна по задник. Макгрегър определено не искаше да ми прилага гилотина, но се чувстваше защитен по това време, защото не го удрях. Като бойци ние знаем тези малки битки, които се слуват по време на бой. 

Това са малки битки, които се случват в голямата битка. Макгрегър явно си каза, че може и да е по гръб, но поне няма да бъде нокаутиран в стойка в първия рунд. Той беше наранен и се предпазваше. Мисля, че точно това се случи в битката ни. 

Беше ли близо Порие до нов нокаут ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес