Зареждане

Дъстин Поире за Гейджи: Винаги съм готов на реванш

Дъстин Поире за Гейджи: Винаги съм готов на реванш
Публикувано на: Юни 24, 2020 в 07:26 ч
Ако Дъстин Поире получи покана за реванш срещу Джъстин Гейджи, няма да се колебае да я приеме.

През април 2018-та, Поире и Гейджи се биха в Глендейл, Аризона. Битката спечели наградата за "Двубой на вечерта", а според някой беше и "Двубой на годината". Поире спечели с ТКО в четвъртия рунд. "The Dimaond" след това спря Еди Алварез при реванш и победи Макс Холоуей, за да вземе временната титла в леката категория. След това се загуби срещу шампиона Хабиб Нурмагомедов, но сега Гейджи е временният носител на титлата и чака битка с Хабиб.

Вижте също: Прогнозирай и спечели с MMA.BG: Поире срещу Хукър 

Поире, който има насрочен двубой с Дан Хукър на 27-ми юни, сподели, че е готов да даде реванш на Гейджи, ако мине през Хукър.

 
"Винаги съм готов на това. Срещата ни бе "Двубой на годината", мисля и съм сигурен, че отново ще бъде. Харесва ми неговия стил на игра и ми харесва да го гледам как се бие. Бих се изправил срещу всеки такъв, защото знам че можем да направим луди работи в клетката."

Откакто загуби от Поире, Гейджи наниза серия от 4 поредни победи. Той надви Тони Фъргюсън, Доналд Серони, Едсън Барбоза и Джеймс Вик. Всички тези битки приключиха с нокаут или ТКО.

Искате ли да видите реванш между двамата и на кого залагате в него?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес