Зареждане

Дъстин Поире съветва Гейджи преди боя с Хабиб

Дъстин Поире съветва Гейджи преди боя с Хабиб
Публикувано на: Юли 3, 2020 в 00:00 ч
Бившият временен шампион в лека категория Дъстин Поире се надява Джъстин Гейджи да постигне успех в това, в което той не успя. Поире загуби своята временна титла в битката си с Хабиб Нурмагомедов през септември миналата година в Абу Даби. "The Eagle" се затрудни, но въпреки това наложи волята си и събмитна своя съперник.

Сега година по-късно Джъстин Гейджи е временен шампион и най-вероятно през септември ще обединяват титлите с непобедения шампион отново в Абу Даби на бойният остров. Миналия уикенд Поире успя да победи Дан Хукър и се върна на победния път. "The Diamond" е последния боец, който успява да победи Гейджи и вярва, че ако Джъстин стане шампион, то тогава реванш е неизбежен:


Имам победа над един от двамата, които ще се бият за титлата през есента. Не съм сигурен, че ще получа битка срещу победителя. Не съм говорил с UFC за това. Сега се възстановявам и прекарвам време със семейството. Моя крак е доста зле и не мога да тичам. Все още не мога да правя нищо и релаксирам. Сигурен съм, че следва друга голяма битка с моето участие. 

Ще видим. Мисля, че по-лесно ще получа шанс за титлата, ако Джъстин Гейджи победи Хабиб. Аз съм последния боец, който победи Гейджи. Аз съм единствения в UFC, който има победа над него. Има смисъл в такава битка и знам, че той я иска. Мисля, че Джъстин може да надиграе Хабиб в борбата, ако го държи в центъра и не стои до мрежата. 

Гейджи има опит в борбата и мисля, че ще изгрее, ако се борят в центъра. Вярвам, че Гейджи ще загази, ако Хабиб го държи в мрежата. Ще видим. Мисля, че планът на Гейджи ще бъде да се борят в центъра и да разменят удари. Гледал съм повторения на всяка моя битка и мога да правя нещата по-добре. Правя много грешки, но винаги мога да се представя по-добре.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес