Зареждане

Дъстин Поире предизвика Нейт Диаз за юли

Дъстин Поире предизвика Нейт Диаз за юли
Публикувано на: Февруари 9, 2020 в 09:00 ч
Дъстин Поире иска нов шанс за битка с Нейт Диаз. Двамата бойци трябваше да се бият през 2018 година в Медисън Скуеър Гардън, но битката им пропадна, след като Диаз твърдеше, че няма да се бие, а по-късно Поире се оттегли заради контузия. Няколко месеца по-късно Поире получи шанс за временната титла и победи Макс Холоуей, с което стана шампион в лека категория.

През септември 2019 година Дъстин загуби титлата, след като Хабиб Нурмагомедов го победи със събмишън. Нейт Диаз от своя страна се завърна след 3-годишно отсъствие и победи Антъни Петис с решение през август миналата година. През ноември Диаз не успя да стане най-лошото копеле в UFC, защото загуби с технически нокаут от Хорхе Масвидал.

Сега и двамата идват след загуби и Поире имал среща с UFC, на която обсъдили битка с Диаз. "The Diamond" го прикани да приеме срещата, за да се бият през май или юли в полусредна категория:


Миналата вечер говорих с UFC. Нейт Диаз, ще приемеш ли битката ? Нека се срещнем през май или юли в полусредна категория. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео