Зареждане

Дъстин Поире: Искам битките за най-много пари

Дъстин Поире: Искам битките за най-много пари
Публикувано на: Април 16, 2020 в 13:49 ч
Бившият временен шампион в лека категория Дъстин Поире не се отказва от мечтата си за реванш с Конър Макгрегър. Двамата се биха преди години в категория перо във Вегас, където Макгрегър го нокаутира за по-малко от две минути. Именно тази загуба накара Поире да се върне в лека категория, където записа много големи успехи.

Дъстин успя да запише 9 победи, 2 загуби и 1 NC и в тези срещи спечели 7 бонуси. "The Diamond" израсна много и изгаря от желание да поправи грешките, които допусна в първата битка. Дъстин знае, че в битката с Макгрегър ще направи много пари и никога няма да се откаже от нея. Ето какво сподели той в интервю за това, което иска да себе си в октагона:


Разбира се, че искам да има реванш с Макгрегър. Искам най-големите битки с бойците, които са най-високо в класирането. Няма да се моля за битки. Ще се бия с Дан Хукър, не е проблем. Моята работа е да се бия в най-големите битки, които ще ми изкарат най-много пари. Винаги ще настоявам за възможности, които имат смисъл, като тази с Макгрегър. Всичко зависи от UFC и от това кога ще се върне Макгрегър. 

Има много неща, които играят роля, но аз определено съм отворен за такава битка. Много бих искал да се бием в полусредна категория. Няма значение дали в ММа или в бокса. Готов съм да приема и в средна категория, не ми пука. Искам най-големите битки и той е сред тях. Много бих искал боксови срещи с Макгрегър и Нейт Диаз. 


Ето го и Поире, който прави пици, които ще раздаде на персонала на болница в Лафайет. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес