Зареждане

Дъстин Поире готов за невероятна битка с Нейт Диаз

Дъстин Поире готов за невероятна битка с Нейт Диаз
Публикувано на: Януари 12, 2020 в 09:13 ч
Дъстин Поире иска да получи нов шанс за битка с Нейт Диаз. Двамата трябваше да се бият през 2018 година в Медисън Скуеър Гардън, но битката им пропадна, след като Поире получи контузия. Имаше доста неяснота около тяхната битка и Диаз не спираше да говори, че няма да се бие, въпреки че застанаха лице в лице. Миналата година Дъстин се намираше в серия от 5 поредни победи и спечели временната титла в лека категория.

На UFC 242 в Абу Даби той я загуби от Хабиб Нурмагомедов, който го събмитна в 3-тия рунд. Нейт от своя страна се завърна през август миналата година с победа над Антъни Петис, а няколко месеца по-късно загуби от Хорхе Масвидал. Сега двамата с Поире нямат насрочени срещи и Дъстин желае нов шанс за невероятната битка с Диаз:


Разбира се, че искам тази битка. Искам я не само заради нещата, които се случиха между нас, а заради това, че винаги съм го следил и съм искал да се бием. Искам да се бия с бойци, които ме карат да се вълнувам когато гледам битките им. Уверявам ви, че гледам всяка негова битка. 

Няма значение дали го харесвам или не, защото съм фен. Мисля, че битката между мен и Нейт ще бъде невероятна. Искам да се бия с него, защото съм израснал с неговите битки. Нека го направим. Искам да се бия с Нейт, а на същото събитие Масвидал да се бие с Ник Диаз. Ще бъде страхотно. 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес