Зареждане

Дъстин Поире: Гейджи побеждава Хабиб и Тони

Дъстин Поире: Гейджи побеждава Хабиб и Тони
Публикувано на: Април 3, 2020 в 17:07 ч
Дъстин Поире вярва, че неговия бивш опонент Джъстин Гейджи може да победи Хабиб Нурмагомедов и Тони Фъргюсън. Наскоро за 5-ти път пропадна битката между Хабиб и Фъргюсън и Поире изяви желание да се включи като смяна с кратко предизвестие. Според различни източници именно Гейджи е фаворит за заместник на Хабиб и вероятно той ще се бие с Фъргюсън на 18-ти април, ако има такова събитие. Поире и Гейджи премериха сили преди 2 години в Аризона, където Дъстин победи с нокаут в 4-тия рунд. Ето какво е мнението на Поире за шансовете на Гейджи срещу Хабиб и Тони:


Мисля, че Гейджи ще го прави, казах го от самото начало. Просто мисля, че това ще стане заради неговата борба. Не се опитвам да бъда тъпак или да говоря лошо за някое от тези момчета. Просто си мислех, че Тони загуби и това се случи преди време. Мисля, че Дани Кастило победи Тони. Мисля, че Дани е спечелил този бой и го надигра. Ако Кевин Лий и Дани Кастило могат да те съборят, то и Хабиб ще направи това когато пожелае. 

Знам това и го обещавам. Хората казват, че Тони може да нанесе щети на Хабиб, но много трудно ще успее да го приключи по гръб с лактите си. Разрезите по лицето на Хабиб ще трябва да са перфектни, за да спрат битката. Не виждам как ще събмитнеш Хабиб от легнало положение. Има вероятност по време на някое боричкане да го заключи с нещо откачено. 

Няма как обаче да го приключиш от легнало положение. Гейджи може да спре борбата. Той може да използва борбата си, за да спре борбата на Хабиб, да го умори и да вкара някое тежко попадение. Това е, което мисля, че може да се случи. Харесват ми шансовете на Гейджи и в двете срещи. Ако хората те нараняват и те пращат в нокдаун, то тогава Джъстин може да те нокаутира. Това е мнението ми. 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес