Зареждане

Дарън Тил: Ще намеря място сред най-великите

Дарън Тил: Ще намеря място сред най-великите
Публикувано на: Август 9, 2020 в 00:00 ч
Бившият претендент за титлата в полусредна категория Дарън Тил вярва, че ще бъде шампион. 27-годишния боец от Ливърпул беше в серия от 2 поредни загуби и реши да се качи в горната категория, за да не сваля килограми. Тил дебютира успешно с победа над Келвин Гастелъм с раздвоено решение и намери място в топ 10 в новата си категория, въпреки че победата не беше убедителна.

От UFC смятаха, че Тил може да се справи в големите битки в категорията и му дадоха бой с бившият шампион Робърт Уитакър. Двамата се биха в края на миналия месец и Уитакър успя да го победи с единодушно решение. Така Тил печели само 1 от последните си 4 битки, но увереност не му липсва. В интервю за Хелуани, Тил сподели, че ще бъде шампион и ще е сред най-добрите:

Знам защо съм на тази земя и никой не може да ме убеди в обратното. Тук съм, за да стана шампион в UFC и да намеря място сред най-великите. Ще се случи, когато се случи. Нямам търпение за моята следваща битка. Искам да се бия и да стана най-добрия. Не мога да правя нищо друго. 

Няма да се оттегля от ММА, докато не стана един от най-добрите. Искам да го направя и трябва. Ще тренирам усилено и ще бъда много зъл и яростен в клетката. Уитакър е бивш шампион. Още няколко срещи и аз ще стана шампион. Стъпка по стъпка ще се докажа. Аз съм боец на високо ниво и моя страйкинг е на високо ниво в ММА. 

Ще намери ли място Тил сред величията ?

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес