Зареждане

Даниел Кормие: UFC трябва да спасят Джон Джоунс

Даниел Кормие: UFC трябва да спасят Джон Джоунс
Публикувано на: Март 31, 2020 в 12:50 ч
Даниел Кормие не може да понася Джон Джоунс, който е най-големият му враг, но въпреки това няма да го критикува. Наскоро Джоунс отново беше арестуван, защото шофирал пиян зад волана. "Bones" прекара няколко часа в ареста и сега за пореден път ще трябва да застава пред съда. Много от неговите колеги го заляха с обиди и критики, но Кормие няма да прави като тях.

Двамата са върли врагове от години и направиха две битки, които бяха спечелени от Джоунс, но едната победа му беше отнета, защото се провали на допинг тест. Кормие има всичкото право да обижда и критикува Джоунс, но вместо това е избрал да бъде човек. "DC" вярва, че Джоунс има проблем и от UFC трябва да го спасят, защото нещо много лошо ще му се случи. Ето какво сподели Кормие пред Ариел Хелуани:


Виждайки го отново в неприятности, много хора от моя кръг ми изпращат събощения, че празнуват, но това не съм аз. Не отпразнувах това че хлапето отново изпадна в беда. Не мисля, че трябва да празнуваш или да танцуваш на нечий гроб в най-мрачните им моменти. Защото не правиш това на хората. Ти или си човек, или битките надделяват. Не се радвам, че виждам този човек отново в тази ситуация, защото е просто лошо. 

Не е само той. Той има дъщери. Той има жена. Той има толкова много неща вкъщи, които са засегнати от това и са засегнати от действията и поведението му. Няма да се промени, докато хората около него не се променят. Не го харесвам като човек и го мразя по много начини и мисля, че много от това е заради пропиленият талант и потенциал да бъде такава масивна звезда. Мразя да виждам млад, черен спортист в тази ситуация дори повече от пренебрежението ми към него. 

Не ми харесва да виждам това, защото това е нещото, което хората очакват и не искам това да е така, както се случва с тези млади спортисти. Това хлапе просто е объркано. Това хлапе има проблем. Мисля, че от UFC трябва да направят нещо. Това ще продължи да ескалира само докато не стане нещо, от което той не може да се възстанови. 

Мисля, че UFC трябва да го спасят. Задръжте го, но след това наистина се опитайте да му помогнете да се оправи. Aко от UFC го уволнят, то може някоя сутрин да се събудим и да разберем, че нещо много лошо се е случило с това момче.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес