Зареждане

Даниел Кормие показа как изглежда след сваляне на килограми

Даниел Кормие показа как изглежда след сваляне на килограми
Публикувано на: Февруари 14, 2020 в 00:00 ч
Бившият двоен шампион на UFC, Даниел Кормие дебютира в полутежка категория през 2014 година и свалянето на килограми винаги го тормозеше. Кормие е шампион в пълния смисъл на думата и въпреки трудностите успяваше да си влиза в категорията. Едно от най-трудните неща за много бойци е свалянето на килограми и мнозина са свършвали в болницата.

Дълго време легендарния боец властваше в категорията и само Джон Джоунс успя да го свали и беше най-голямото му предизвикателство. Кормие записа рекорд 7-1-1 в полутежка категория и реши да ни покаже как изглежда преди битка, когато сваля килограми и дава всичко от себе си, за да не разочарова феновете. Много неща се случват зад кулисите, които ние не виждаме и "DC" призова за повече уважение:


Ето как изглежда за мен свалянето на килограми за полутежка категория. Можете ли да си представите това, без да имате екип зад вас ? Този екип ти помага, когато си на ръба. Имам късмет с моите момчета. Те винаги ме извисяват. Минавал съм през това и станах шампион. Покажете малко уважение към името ми.

40-годишния боец се качи в тежка категория, където спечели титлата и я защити 1 път. Миналата година той я загуби от Стипе Миочич и сега чака трета битка със своя съперник.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес