Зареждане

Даниел Кормие: Миочич е последната ми битка

Даниел Кормие: Миочич е последната ми битка
Публикувано на: Март 22, 2020 в 08:40 ч
Бившият двоен шампион на UFC, Даниел Кормие е категоричен, че ще се оттегли от ММА, след като направи третата битка със Стипе Миочич. Преди няколко дни той стана на 41 години и не смята да остава още дълго в играта, както правят някои негови колеги. Кормие беше в серия от 7 поредни победи, в които спечели титлите в полутежка и тежка категория. Той нокаутира Миочич в първия рунд през 2018 година и не пожела да му даде реванш, като вместо това защити титлата с победа над Дерик Люис.

В крайна сметка малко повече от година по-късно Кормие и Миочич премериха сили за втори път в Калифорния. Даниел водеше по точки и щеше да спечели, но в края на 4-тия рунд Миочич го нокаутира и си върна титлата. В момента шампиона се възстановява от контузия на окото и това бави срещата. Ето какво сподели Кормие за това, което следва за него в ММА:


Имам още една оставаща среща. Хората ме питат дали ще продължа да се бия, но аз вече им казах, че няма да го направя. Казах ви, че имам още 1 последна битка. Имам много бойци, които са млади на по 27-28 години. Израел Адесаня е много млад, както и други бойци. Аз нямам нужда да се бия с младежи. Миочич ще стане на 38 години и ще направя една последна битка с възрастен боец. Още един последен път и това е всичко. Няма да се бия с млади момчета на по 27 години. Третата ни битка ще бъде красива. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес