Зареждане

Daniel Cormier: Този път аз решавам дали ще се бия с Jon Jones

Daniel Cormier: Този път аз решавам дали ще се бия с Jon Jones
Публикувано на: Май 12, 2019 в 00:00 ч
Daniel Cormier не крие желанието си да се бие с Jon Jones. DC обаче държи картите този път и не иска битката между двамата да се провежда в тежка категория, а в полутежка. Такова е желанието на Cormier, защото точно в тази категория Jones го победи два пъти. В момента и двамата бойци имат пред себе си организирани битки, като Daniel ще брани титлата в тежка категория срещу Miocic през август, а през юли Jones ще брани титлата в полутежка срещу Thiago Santos. Каквото и да се случи в тези битки Cormier е категоричен, че той взима решенията и битката трябва да е в полутежка категория:



Ако има трета битка с Jon Jones, то тя ще бъде в полутежка категория. В тази категория той ме победи и аз искам да му го върна точно в тази категория. Направих много неща в спорта и моята кариера вече не е свързана с Jon Jones. 

Той ме победи, но аз спечелих титлата в полутежка категория и я защитавах, а след това спечелих и титлата в тежка категория. Това ще бъде моята девета битка за титла в UFC. Нямам нужда от никого, за да се докажа. Ако реша, че искам да се бия с Jones, то тогава ще се бия с Jones. Този път аз взимам решенията. 





Ще успее ли да си отмъсти ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес