Зареждане

Daniel Cormier: Ще се бия с Jones, но ще им струва много пари

Daniel Cormier: Ще се бия с Jones, но ще им струва много пари
Публикувано на: Август 15, 2019 в 00:05 ч
Бившият двоен шампион Daniel Cormier ще брани титлата в тежка категория срещу Stipe Miocic. Двамата ще се бият този уикенд в главната битка на UFC 241, което ще се проведе в Калифорния. Както винаги преди битка медиите обръщат повече внимание на отношенията между Cormier и неговия враг Jon Jones, отколкото на другите му опоненти.

И този път това се повтаря и всички искат да знаят за евентуална трилогия между тях. Daniel е готов да влезе за 3-ти път в клетката с "Bones", но това ще струва доста пари на UFC:


Винаги съм уважавал Jones като боец и мисля, че и той ме е уважавал като боец. Да, все още мисля по същия начин и искам да го победя там, където той ме победи. Това е в полутежка категория. Аз винаги съм бил човек, който обича да опровергава другите. 

Готов съм да се бия с него в полутежка категория, но ще им струва доста пари. Чувствам се добре в тежка категория и качих доста килограми, защото се оперирах и не бях активен. Ще сваля до полутежка категория, но ще им излезе скъпо. Мисля, че в трета битка трябва да следвам своя курс. Във втората битка бях подобрил доста неща, но загубих себе си за момент. 

Мисля, че трябва да подобря плана от втората битка и да съм по-фокусиран. Видяхте какво се случи във втората битка, след като загубих фокус. Успях да постигна своите цели и спечелих титли във всички организации, в които участвах. Нямам нужда от трилогия с Jones, защото вече се установих като един от най-добрите в историята.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес