Зареждане

Daniel Cormier разкри кога ще се оттегли от спорта

Daniel Cormier разкри кога ще се оттегли от спорта
Публикувано на: Януари 23, 2018 в 10:32 ч
 
Daniel Cormier за пореден път доказа, че е най-добрият боец в полутежка категория, надвивайки Volkan Oezdemir в UFC 220. Той все пак обаче е твърдо решен да се оттегли от спорта щом навърши 40 години.

"Дойде ли март, ще ми остават най-много още 12 месеца. До 20-ти март 2019-та ще съм приключил и няма да се бия повече."

"Ще приключа щом стана на 40. Няма да се завръщам, без значение от условията. Това ще бъде краят."



По време на пресконференцията след последната си битка той разказа за своето семейство и подкрепата, която получава от тях през годините. Сега той има намерение да се отплати и да започне да работи със следващото поколение атлети от семейство Cormier.

"Неведнъж съм казвал, че имах невероятна кариера. Обичам всеки един момент от нея. Цялото ми семейство винаги се е занимавало със спорт. Не само Selena и децата, но също майка ми и баща ми. Дълго време бях в центъра и сега е време да прехвърля щафетата на Daniel и Marquita. Време е те да станат нашата гордост. Аз вече просто искам да бъда един от тези луди бащи, които окуражават децата си по време на състезание и после се хвалят с тях."

Големият въпрос за феновете обаче, дали DC ще се изправи срещу Jon Jones за последен път преди да се оттегли, остава. Всичко зависи от наказанието, което ще отнесе "Bones" след последния неуспешен допинг тест.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес