Зареждане

Daniel Cormier: Радвам се, че съм пред Jon Jones в ранглистата

Daniel Cormier: Радвам се, че съм пред Jon Jones в ранглистата
Публикувано на: Януари 30, 2019 в 00:00 ч
В момента Daniel Cormier е номер едно в p4p ранглистата на UFC, което изобщо не се харесва на неговия върл враг Jon Jones, който е номер две. Наскоро "Bones" изля гнева си в социалните мрежи и сподели, че той заслужава да е номер едно, а не DC, който миналата година успя да стане шампион в две категории. Това беше постижение, което трудно може да се повтори и DC се радва, че е на върха, а зад него е Jones:



Чувството е страхотно да съм на върха в p4p ранглистата. Наскоро от UFC обновиха листата и Jones каза, че това е пълна глупост, но не е така. Той е страхотен боец, но в полутежка категория и не се е пробвал в друга категория. Аз успях да се бия в тежка категория и да спечеля титлата, което ме прави номер едно. Аз съм определението за най-добър p4p боец в света.


 Аз съм непобеден в тежка категория. Факта, че се качих отново в тежка категория и спечелил титлата ми помогна доста. Мисля, че за Jones ще бъде добре да се бие с мен още веднъж. Аз обаче успях да установя кариерата си извън него. Той също е постигнал неща извън мен и сега смятам, че за него ще бъде от голяма полза да се бие с мен.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес