Зареждане

Daniel Cormier: Повече няма какво да доказвам

Daniel Cormier: Повече няма какво да доказвам
Публикувано на: Февруари 1, 2019 в 00:00 ч
Шампиона в тежка категория Daniel Cormier планира да се оттегли от ММА след 2 месеца когато ще стане на 40 години. Президента на UFC, Dana White иска от DC да отложи тези планове и в момента той е на кръстопът. Cormier сподели в интервю, че е готов да отложи тези планове, ако все още огъня в него гори, но също така смята, че вече няма какво да доказва:



Мисля, че изминалата година беше най-добрата, която съм имал. Не само от гледна точка на успеха, но и на това, че тялото ми беше добре и като цяло всичко от долу до върха беше в моя полза. Това наистина беше една добра година за мен. Няма какво да доказвам повече. Не съм боец, който се бие само за да доказва нещо. Бия се, защото обичам да се състезавам.

 Никога не съм имал за цел да докажа, че съм най-добрият. Ако този огън и това желание все още са в мен, то аз ще продължа да се състезавам. Ако обаче ги няма, то ще се придържам към плана и ще спра. Ако не чувствам мотивация и желание, то няма да започвам тренировъчен камп. Ако нямам това голямо желание да тренирам, то аз ще се оттегля. Бия се, защото все още ми харесва да се състезавам и все още искам да го правя.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес