Зареждане

Daniel Cormier потвърди, че битката с Miocic е последна за него

Daniel Cormier потвърди, че битката с Miocic е последна за него
Публикувано на: Октомври 2, 2019 в 09:47 ч
Бившият двоен шампион Daniel Cormier категорично е решил, че неговата трета битка със Stipe Miocic ще бъде последна за него в славната му кариера. Миналата година DC успя да нокаутира Miocic във Вегас и спечели титлата в тежка категория, което го направи двоен шампион. Няколко месеца по-късно той защити титлата при тежките със събмишън над Derrick Lewis в Ню Йорк.

Tитлата в полутежка категория му беше отнета през декември, за да се бие за нея Jon Jones. Цяла година Cormier чакаше битка с Brock Lesnar, но тя не се случи и той се съгласи да даде реванш на Miocic, който си отмъсти с нокаут в 4-тия рунд и си върна пояса. Това беше първа загуба за Cormier в тежка категория и спря неговата серия от 15 поредни победи.

Той е решил, че няма да се оттегли от ММА преди да проведе трилогията, за да продължи да живее спокойно след нея. Мнозина искат да видят трета битка между Cormier и Jon Jones, но това никога няма да се случи, защото Cormier потвърди, че се оттегля след трилогията с Miocic:


Малцина са тези, които разбират какво означава този момент. Всички погледи са върху мен. Обичам го. Чувствал съм го цели 25 пъти. Готов съм да го почувствам за последно.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес