Зареждане

Daniel Cormier: Обичате нокаути, но няма да бързам с битка срещу Francis Ngannou

Daniel Cormier: Обичате нокаути, но няма да бързам с битка срещу Francis Ngannou
Публикувано на: Юли 7, 2019 в 05:00 ч
Настоящият шампион в тежка категория Daniel Cormier не е впечатлен от Francis Ngannou и няма да бърза да му дава шанс за титлата, ако успее да я защити. Cormier ще брани пояса срещу Stipe Miocic на UFC 241, което ще се проведе през август. "The Predator" навлезе в серия от 3 поредни победи с нокаут в първия рунд и наскоро нокаутира Junior dos Santos. Много хора вярват, че Ngannou трябва да се бие за титлата, защото няма други изявени претенденти в тежката, но Daniel не е трогнат от това и смята, че трябва да изчакаме:


Мисля, че Ngannou е страхотно момче. Харесвам Francis, защото той показва уважение към всички. Сега обаче мисля, че трябва да направим една стъпка назад. Нищо не се е променило. Помнете, че преди първия му шанс за титлата вече видяхме такива победи от негова страна.

 Хора, трябва да забавите малко. Развълнувате се от тези нокаути и ги обичате. Вече видяхме как победи Overeem, за да си спечели шанс за титлата. И преди той нокаутираше всички. Нищо не се е променило. Уважавам го много, но това не е битка, която бързам да приемам. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес