Зареждане

Daniel Cormier не би отказал трета среща с Jon Jones преди да се оттегли

Daniel Cormier не би отказал трета среща с Jon Jones преди да се оттегли
Публикувано на: Март 28, 2018 в 09:23 ч

Шампионът в полутежка категория Daniel Cormier вече заяви, че планира да се оттегли от свободните боеве в началото на следващата година.

Преди това той ще се опита да влезе в историята, превръщайки се в едва 4-тия боец, който да притежава 2 титли в различни категории, като за целта ще се изправи срещу шампиона в тежка категория Stipe Miocic в UFC 226, което ще се проведе на 7-ми юли.

Ако има възможност обаче, "DC" не би отказал и трета среща с Jon Jones, с когото си имат история, както в Октагона, така и извън него. След като претърпя загуба от него в UFC 182, Cormier беше нокаутиран две години по-късно, в UFC 214. Тази загуба обаче не беше зачетена, тъй като Jones беше хванат в крачка от USADA.

Въпреки проблемите, които си е имал с Jones, Cormier не го напада, като в наскорошно интервю дори споделя, че не му е нужна допълнителна помощ, за да нанася сериозни щети в Октагона. И все пак - Jones е единственият боец, отбелязвал победа срещу Cormier и ако "DC" има шанс да си отмъсти преди да се оттегли, той не би отказал.

"Не знам. Не знам какво правеше. Единствено мога да съдя от информацията, която беше пусната публично. Мисля, че е супер талантлив, невероятен боец. Играе умно и мисля, че може да играе както си пожелае - просто май избра да играе по грешния начин. Не мога да го променя. Мога да се тревожа единствено за това, върху което имам контрол. Ако имам възможност отново да се бия с него, ще приема с надеждата да си отмъстя за загубите. Той е единственият, който ме е побеждавал и с удоволствие бих си му го върнал, ако мога."

И докато в повечето трилогии бойците имат по една победа от всяка среща, случаят тук не е точно такъв, тъй като "DC" търпи загуби и двата пъти.

Не вярваме обаче феновете да възроптаят, ако започне да се говори за трета среща между двамата бойци. Нали?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес