Зареждане

Daniel Cormier: Jon Jones няма как да бъде най-велик

Daniel Cormier: Jon Jones няма как да бъде най-велик
Публикувано на: Август 15, 2019 в 00:00 ч
Jon Jones никога не е губил в клетката, като изключим загубата с дисквалификация от Matt Hamill преди 10 години. "Bones" е доминирал над всички свои опоненти и е защитавал титлата си много пъти, но за неговия върл враг Daniel Cormier това не е достатъчно. DC е доста запален по темата за най-велик боец в историята на ММА и вярва, че Jones няма как да е най-велик, след като няколко пъти се проваля на допинг тестове.

Jones има 2 победи над Cormier, но една беше отменена заради употреба на забранени вещества. Jones е с рекорд 25-1-1, но няма как да бъде най-велик, защото забранените вещества хвърлят сянка върху неговата кариера:


Ще трябва да е нещо, което наистина да ме заитригува, ако от UFC искат да се бия отново. Няма как да участваш в темата за най-велик боец, след като има някакви обвинения към теб. Jon Jones и Anderson Silva са страхотни бойци, но се провалиха на допинг тестове и трябва да са аут от тази тема.

 Мисля, че Georges St-Pierre, Demetrious Johnson и още няколко бойци, включително мен сме най-добрите за всички времена. Не знам дали ще има трета битка между мен и Jones. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес