Зареждане

Daniel Cormier: Floyd ще пребие здраво Khabib, който ще опита да се бори с него на ринга

Daniel Cormier: Floyd ще пребие здраво Khabib, който ще опита да се бори с него на ринга
Публикувано на: Октомври 16, 2018 в 13:38 ч
Daniel Cormier е дългогодишен приятел и съотборник на Khabib Nurmagomedov и двамата се познават много добре. DC не се залъгва, че неговия приятел има и минимален шанс на ринга срещу Floyd Mayweather с който Khabib флиртува през последните няколко дни за двубой. Според DC идеята не е добра и Khabib ще бъде смазан от най-добрия боксьор на своето време:


Khabib  е по-добре да не опитва да се бие срещу Floyd на ринга. За него е по-добре да не го прави. Какво се опитва да направи той ? Дано се опитва да направи това само заради парите, защото ще го смачкат. Знаете, че аз обичам Khabib, но той ще бъде смазан от Floyd Mayweather. Той е луд и ще се опита да се бори с него. Khabib  ще се опита да се бори с него на ринга. Ще бъде пребит толкова зле, че ще се опита да го бори.

Khabib предизвика Floyd, който няма нищо против да прибере лесна пара и прие битката. В момента Khabib е по-известен от всякога и Floyd знае това, но все още не е ясно дали битка между двамата ще има. Ако това обаче се случи - гледката няма да е приятна за феновете, защото Khabib винаги държи брадичката си високо, а това е самоубийство срещу Floyd.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес