Зареждане

Daniel Cormier: Дебелаците могат да се бият

Daniel Cormier: Дебелаците могат да се бият
Публикувано на: Юни 21, 2019 в 16:29 ч
В началото на месеца малцина бяха тези, които даваха някакви шансове за победа на Аndy Ruiz. Всички се присмиваха на неговия външен вид, но притивно на очакванията Ruiz успя да победи Anthony Joshua и стана световен шампион в тежка категория. Много хора подценяват дебелите хора и смятат, че те не могат да се бия, но това далеч не е истината. И ако не ни вярвате, то чуйте какво има да каже шампионът в тежка категория на UFC, Daniel Cormier, който е сред най-великите в историята, но въпреки това не се слави с добра физика:


Човече, всички тези глупости с физиката не значат нищо. Трябва да станете бодибилдъри, ако смятате, че физическата форма ще реши една битка. Много пъти съм влизал в клетката с бойци, които имат страхотна физика, но им сритвам задниците. Физиката няма значение. 

Да, Andy Ruiz е боец, който не впечатлява с добра физическа форма, но това момче е атлет. Вижте неговите треноровки. Това е битка и нищо не се знае. Ако смятате, че физиката ще реши една битка, то вие сте идиот. Трябва да знаете, че има много по-важни неща в една битка от това каква е физическата форма на един боец. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес