Зареждане

Daniel Cormier: Бия се с Miocic и Jones и се оттеглям

Daniel Cormier: Бия се с Miocic и Jones и се оттеглям
Публикувано на: Май 7, 2019 в 00:36 ч
Бившия шампион в две категории Daniel Cormier се завръща в клетката и ще брани титлата си в тежка категория срещу Stipe Miocic в главната битка на събитието UFC 241, което ще се проведе през август. DC лекуваше контузия и чакаше битка с Brock Lesnar, но звездата на WWE не се разбра с UFC и реши да се пенсионира. Това доведе до втора битка между DC и Miocic. Cormier вече е направил бъдещите си планове и след битката с Мiocic, ще се бие с Jon Jones, а след това ще се пенсионира:



Това е всичко, което искам. Чувствам се цял, когато се подготвям за битка с Jon Jones. Предпочитам да се опитам и да го направя по-добре. Трябва да се върнеш и да опиташ да си върнеш за загубите. Ако не успея да си го върна, то не трябва да се притеснявате за мен, защото ще се оправя. Но аз просто съм силно конкурентен. Ако има друга битка след Miocic, то трябва да бъде Jones. 

Причината, поради която не съм се бил през март, беше, че имах операция на гърба през декември. Ако ще има битка, то трябва да е с Jones в полутежка категория, защото там той ме победи и трябва да си го върна.






В последната си битка DC успя да защити титлата в тежка категория с победа над Derrick Lewis през ноември миналата година.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес