Зареждане

Daniel Cormier: Adesanya е твърде дребен за Jones, но ще го затрудни

Daniel Cormier: Adesanya е твърде дребен за Jones, но ще го затрудни
Публикувано на: Октомври 7, 2019 в 08:34 ч
Daniel Cormier е впечатлен от победата, която постигна Israel Adesanya в Австралия. "The Last Stylebender" нокаутира Robert Whittaker в Австралия и стана безспорен шампион в средна категория. Той от доста време говори, че иска да се бие с безспорният шампион в полутежка категория Jon Jones и предсказа битка помежду им след година във Вегас.

Daniel Cormier е врял и кипял в клетката и през годините проведе две битки с Jones, които загуби. Той така и не успя да си отмъсти и знае до болка какво е да си в клетката срещу изрод като "Bones". DC реши да коментира евентуална битка между Adesanya и Jones и ето какво сподели той:


Adesanya е дребен просто. Той е дребен за Jones. Мисля, че Jones е едър боец и хората подценяват това. Той е голям и хората се присмиват на малките му крака, но все пак Jon е 102 килограма. Доста е едър обаче от краката нагоре. Той е толкова дълъг, че почти виси на теб, когато те сграбчи. 

Той е като кърпа в клинча и мисля, че Adesayna ще има проблем с това. Нямам проблем да ги гледам в клетката един срещу друг. Jones ще трябва да се бие в стойка с това момче и ще бъде в беда. Jones е боец, който позволява да го удряш. Adesanya обаче ще трябва да стане по-едър, ако иска да се бие с него. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес