Зареждане

Dana White защити Jon Jones след новите проблеми със закона

Dana White защити Jon Jones след новите проблеми със закона
Публикувано на: Юли 26, 2019 в 08:46 ч
Наскоро стана известно, че Jon Jones си е създал нови проблеми с властите, след като през април тази година е опипал сервитьорка в стриптийз клуб, а по-късно тя е подала жалба срещу него и той не се е явил в съда. Властите опитали да се свържат с "Bones", но изпратили писмото на друг адрес и след като той не се явил срещу него била издадена заповед за арест. По-късно Jones научава за това от медиите и плаща своята глоба, която била 300 долара и заповедта е оттеглена. Много критика отново се излива върху него, но Dana White защити своя шампион от критиците:


Вижте какво прави той с живота си извън клетката през последните 7 години, както и в клетката. Той идва след битка с Thiago, който е животно и не мисля, че съм чувал за по-сериозни щети в едно коляно след битка. Santos се би и вкарваше ритници, но загуби от Jones. Всъщност е невероятно колко добър е Jones. 

Никога не знаеш какво ще стане когато той влезе в клетката. Вече не се тревожа толкова много. Никога не става въпрос за парите при него, а за това какво ще е новото нещо, което той ще направи извън клетката. Точно сега той е в беда, но винаги има две страни в една история. Има две страни и истината е някъде по средата. 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес