Зареждане

Dana White за състоянието на Holloway: 'Не е добре'

Dana White за състоянието на Holloway: 'Не е добре'
Публикувано на: Юли 6, 2018 в 09:52 ч



Ден след като Max Holloway отпадна от предстоящото UFC 226, на което трябваше да защитава титлата си срещу Brian Ortega, Dana White коментира ситуацията.

"Някои хора вярват, че е някакво сътресение. Други, че е свързано с отслабването. Но никой не е стигнал до истината. Според него, той е добре, но очевидно не е. Продължаваме да търсим какво се е случило с Max Holloway. Няма как скоро да го пуснем да се бие."

Max Holloway беше хоспитализиран тази седмица заради симптоми, наподобяващи сътресение. Той опита да задържи срещата с Ortega, но тъй като състоянието му не се подобри, той отново влезе в болница.

UFC обществото се притеснява за състоянието на шампиона. Бившият първенец в категория петел, Dominick Cruz коментира:

"Трудно е винаги, когато такова голямо събитие отпада, тъй като хората малко или много си очакват именно него."

Joe Benavidez също изрази позиция:

"Срам. Надяваме се Max да е добре, като същевременно ни е неприятно за Ortega - това беше голяма възможност за него. На първо място идва притеснението и дали всичко с Max е наред. Чак тогава е ред на разочарованието, че няма да можем да станем свидетели на сблъсъка им."

Бившият шампион в лека категория, Anthony Pettis:

"Той е невероятен боец. Да му дадем време. Да бъда честен, разбирам го - нека първо си оправи нещата извън Октагона и после да се концентрира върху боевете. Всеки иска нещо и накрая просто човек изнемогва."

Все пак обаче на събитието ще има сериозно хавайско присъствие. Rachael Ostovich споделя:

"Неприятна ситуация за хавайския отбор, но все още ме има мен. Ще компенсирам. Ще накарам всички да се гордеят, представяйки Хаваи пред света."

Brad Tavares също се включи:

"От самото начало нося Хаваи на гърба си. Изключително горд хаваец съм - просто искам да накарам феновете да се гордеят. Имахме силен старт, но за съжаление изгубихме двама от главните си бойци, които трябваше да се бият тази седмица. Шоуто обаче трябва да продължи."

Tavares ще се изправи срещу Israel Adesanya в главното събитие на The Ultimate Fighter Finale, докато Ostovich ще се изправи срещу Montana De La Rosa.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес