Зареждане

Dana White за обидите между Khabib и McGregor: Всички знаем, че това не е красив бизнес

Dana White за обидите между Khabib и McGregor: Всички знаем, че това не е красив бизнес
Публикувано на: Ноември 28, 2018 в 14:38 ч
Събитието UFC 229 остава едно от най-скандалните в историята на бойните спортове. Khabib и McGregor се изправиха един срещу друг и си изсипаха големи обиди един на друг. По време на пресконференциите McGregor беше по-активен в обидите и дори си позволи да предложи алкохол на Khabib, който никога не е пил през живота си. В клетката обаче Khabib го смаза и го накара да се предаде, а след края на битката излетя от клетката и започна масов бой с отбора на McGregor. Битката между двамата счупи рекордите на UFC и сегa McGregor настоява за незабавен реванш.


Презиндетът на UFC, Dana White даде интервю и сподели, че не знае още дали ще има незабавен реванш, но ако такъв има, то ограничения в обидите няма да се правят, защото все пак това не било красив бизнес:


Доста неща се изговориха преди битката между Khabib и Conor. Моята философия за това е че в края на краищата това е битка. Още от зората на човечеството бойците се обиждат и си говорят тежки думи преди битките им. Muhammad Ali нарече Joe Frazier, чичо Том и то във време в което това беше едно от най-лошите неща, които може да кажеш за някого. Ali също така го нарече и горила и още всякакви неща.

Frazier цял живот мразеше Ali, защото му каза всичките тези неща, но трябва да разберем, че това са бойните спортове. Това не е красив бизнес, това е бойния бизнес. Това не беше първия път в който двама бойци се обиждат и няма да е последния. 






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес