Зареждане

Dana White: Weili Zhang стана огромна звезда

Dana White: Weili Zhang стана огромна звезда
Публикувано на: Септември 1, 2019 в 08:20 ч
Качил: DoloR
Вчера китайката Weili Zhang влезе в историята, след като нокаутира Jessica Andrade за 42 секунди и стана първата шампионка в историята на UFC, която е от Китай. Това е сбъдната мечта за Dana White, който преди няколко месеца отвори института на организацията в Китай.

Сега с новата шампионка организацията ще засили интереса към себе си в страната и президента на UFC споделя, че с тази победа Zhang се превръща в огромна звезда, не само в Китай, но и в света:


Не знам дали се видели, но преди седмица Ronda Rousey изпрати съобщение на Zhang и Andrade в социалните мрежи. UFC е глобален спорт и тази нощ представянето на Weili Zhang беше толкова голямо, че хора от Канада, САЩ, Бразилия и Близкия изток го гледаха. 

Тази вечер Zhang стана огромна звезда, не само в Китай, но и в световен мащаб. Тя е първия шампион на UFC от Китай. Мисля, че Weili е млад боец и ще видим какво ще се случи с нея. Това определено е добро начало за нея. 


30-годишната Weili е с рекорд 20-1 в ММА и се намира в серия от 20 поредни победи. Тя няма загуба вече 6 години и приключва 17 от 20-те си битки.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес