Зареждане

Dana White: UFC влиза в боксовия бизнес

Dana White: UFC влиза в боксовия бизнес
Публикувано на: Ноември 9, 2017 в 14:00 ч
 
 UFC събитията често биват спрягани като конкурентни за бокса и докато смесените бойни изкуства се считаха за бъдещето, на фона на традиционния бокс, президентът на федерацията Dana White сподели, че ще навлязат в света на бокса.
 
"Не, не напускам UFC, но от федерацията ще организираме и боксови срещи. Рано е все още, работим по въпроса. Има доста неща, които трябва да уредим, но ще се случи. Идваме в бокса!"
 
Съществува възможност да се сработят с Al Haymon, който има договор с около 200 боксьори. White се съгласява, че те могат да използват медийното му присъствие за развитие на кариерите си, като също разкрива, че още не са обсъждали нищо с Al.
 
"Имаме още неща да подготвяме, но съм сигурен, че ще бъда по-успешен от другите. Обожавам този спорт. А и ако погледнете последните 15 години, не ни е страх да изпробваме нови неща."
 
Вероятно е треньорът на Georges St. Pierre, Roach, също да допринесе за новата дейност.
 
Лицето, което със сигурност няма да си партнира с White в новото му начинание, е Bob Arum, който твърди, че от UFC се насочвали към бокса, защото свободните боеве замирали. По негов адрес Dana White коментира:
 
"Майната му на тоя. Същият преди 15 години ме плюеше мен и Fertittas под претекст, че нямало хляб в нашия спорт. Нещата обаче сега не изглеждат точно така май."
 
"Пълен тъпанар, най-големият боклук в света на спорта."
 
"Обичам бокса, но Bob Arum може да си гледа работата."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес