Зареждане

Dana White: Срещнахме се с отбора на Mayweather и обсъдихме битка с Khabib

Dana White: Срещнахме се с отбора на Mayweather и обсъдихме битка с Khabib
Публикувано на: Ноември 2, 2018 в 01:10 ч
Все по-усилено започва да се говори за боксова среща между непобедения шампион в лека категория на UFC, Khabib Nurmagomedov и непобедения легендарен боксьор, Floyd Mayweather. Двамата си размениха по няколко приказки в социалните мрежи и устно се разбраха за битката, но нещата не са толкова прости, защото Khabib е зависим от UFC. Днес президентът на организацията, Dana White обаче сподели, че се е срещнал с екипа на Mayweather и са обсъдили нещата:


Всички питат за битка между Khabib и Floyd и искам да ви кажа, че вчера бях във Вегас и се срещнах с хора от отбора на Floyd и обсъдихме нещата. Не искам да говоря много за това, защото всички ще си кажат, че вече е уредено и ще се случи, но проведохме разговорите вчера. Не мисля, че битката ще се случи. Не мисля, че двамата ще се бият в UFC, но те все пак не казаха - НЕ.


White вече има опит с организиране на битка с участието на Floyd, който се би срещу Conor McGregor миналата година. Всички обаче сме наясно, че Dana преследва парите, а в битка между Khabib и Floyd определено ще има такива. Вие как мислите, ще се случи ли тази среща на боксовия ринг ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес