Зареждане

Dana White се среща с Israel Adesanya и ще обсъждат мач за титлата

Dana White се среща с Israel Adesanya и ще обсъждат мач за титлата
Публикувано на: Ноември 14, 2018 в 00:13 ч
Президентът на UFC, Dana White ще се срещне с Israel Adesanya и двамата ще обсъдят мач за титлата с участието на Adesanya. White е впечатлен от Israel, който все още няма загуба в клетката и неговия атрактивен стил го превърна в звезда, каквато имат нужда от UFC. В интервю за Daily Telegraph, Dana White сподели, че Adesanya ще получи шанс за титлата в следващата си битка:

Вижте също: Кой е Israel Adesanya - бъдещето на UFC и ММА?

Има голяма вероятност Adesanya да се бие срещу победителя от Robert Whittaker срещу Kelvin Gastelum. Той иска да се срещнем и ще говорим за такава опция. Видяхме се миналата седмица и той ми каза, че иска да говорим, което е страхотно. Битка за титлата в момента има доста смисъл за него. Ако Whittaker и Adesanya се бият може да наемем стадион в Австралия. Israel е от тези бойци, които ако могат да победят и да станат шампион - стават страшно много известни.

Той ще стане известен в цялата планета. Мисля, че това хлапе ще стане много голям. Обичам всичко около него. Начина по който се бие и по който говори. И също така факта, че това хлапе иска да се бие всеки месец.


Israel Adesanya най-вероятно ще бъде включен като смяна за битката между Robert Whittaker и Kelvin Gastelum през февруари. От това интервю се разбира, че Jacare Souza отново няма да получи шанс за титлата и ще трябва отново да се бие.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес