Зареждане

Dana White планира да създаде нови звезди за Zuffa Boxing

Dana White планира да създаде нови звезди за Zuffa Boxing
Публикувано на: Декември 5, 2017 в 09:02 ч
 
 Наскоро президентът на UFC Dana White разкри своите планове за Zuffa Boxing.
 
Не е тайна, че White обмисля да навлезе в света на бокса с компанията, която държи UFC и под чието крило също е и Zuffa. Спекулациите започнаха още през лятото, когато White се появяваше на интервюта с тениска на Zuffa Boxing.
 
Той решително потвърждава намеренията си да организира боксови срещи.
 
Един от въпросите, които феновете и бойците си задават в момента е дали състезателите от UFC и Zuffa ще могат да се разменят. Известно количество от UFC бойците имат опит в бокса и са заявявали интерес да излизат на ринга с големите ръкавици. На това White отговаря:
 
"Не, не съм мислил за това. Не че е невъзможно да се случи, но не към това се целя."
 
Тогава кой ще излиза на ринга на Zuffa? Dana White споделя, че както в началото на UFC, така и сега в бокса, няма големи имена.
 
"Повечето хора не знаят дори и половината от големите имена в бокса. Всички говорят как боксьорите се бият за големи пари, но те са само малка част от всички състезатели. Има куп други боксьори, които не са звезди и не печелят много."
 
"Трябва да се започне от началото и да създадем звезди. Мисля, че се справяме с това достатъчно добре и ще успеем да прехвърлим уменията си и в бокса."
 
White също споделя, че срещите ще са със същия формат като на UFC, както и че е изключително важно всяко събитие да е изпълнено с вълнуващи срещи.
 
Обръщайки внимание и на UFC 218, той споделя, че всяка една от срещите е била интересна - нещо, което рядко се случва в бокса.
 
"Местата са празни докато не започне главната среща."
 
Той се обяви също за част от проблема, като призна, че когато се състояло събитието на McGregor и Mayweather, той дошъл само за тяхната среща.
 
White уверява, че в началото на идната година ще отдели цял месец да се среща с личности от света на бокса, за да осъществи своите планове. Той също споменава, че има и резервен вариант, като само трябва да разбере с кой да се заеме. 2018 ще се окаже интересна година за бокса.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес