Зареждане

Dana White: Никога повече няма да се съмнявам в Henry Cejudo

Dana White: Никога повече няма да се съмнявам в Henry Cejudo
Публикувано на: Юни 10, 2019 в 00:00 ч
Много хора отписваха Henry Cejudo през годините и малцина бяха тези, които смятаха, че той ще стане шампион в категория муха, където дълги години властваше Demetrious Johnson. "The Messenger" даде всичко от себе си и успя да спечели златото в категория муха, а след това го защити срещу един от най-добрите в лицето на TJ Dillashaw. Това не стигна на Cejudo и той реши да преследва втора титла, която успя да спечели миналия уикенд след победа с нокаут над Marlon Moraes в Чикаго. Така Henry стана двоен шампион и с това впечатли Dana White, който сподели, че повече никога няма да се съмнява в него:


Много съм впечатлен от неговото представяне. Никога повече няма да се съмнявам в това хлапе. В тази среща Moraes беше по-едър, силен и експлозивен от него и му нанесе доста щети със своите ритници. Cejudo си свърши работата и то без крака. Не му останаха крака от зверските ритници. Много хора твърдяха, че не е победил DJ, а след това и късметът ми помогнал срещу Dillashaw. Как ще го отречете, след като видяхте какво стори с Moraes ?

Сега той може да се бие в двете категории колкото си поиска. Той е борец и няма да има проблеми със свалянето на килограми за категория муха. В момента не знам какво следва заа него, защото Cruz е контузен, а Faber вече е стар. Много съм впечатлен след тази битка. Той може да брани и двете титли. Видяхме, че той не влезе, за да търси борба и събаряния в срещата, а направо тръгна напред в търсене на нокаут и го постигна. 


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес